Despre noi

Despre noi

Timp de citire: 2 min


revivit.ro a apărut în 2018 ca un proiect de familie, clădit cu resurse proprii și având țeluri ambițioase.

Este un magazin online care vă pune la dispoziție o gamă variată de produse naturale, suplimente alimentare, vitamine și minerale, dar și produse de îngrijire personală.

Încercăm tot timpul să aducem produse noi în magazin, cât mai variate pentru a acoperi o gamă cât mai largă de nevoi.

Credem în produsele pe care le comercializăm, folosim și noi o parte din ele, cu rezultate pozitive. Desigur, unele sunt mai bune decât altele dar efectele lor depind de multe variabile cum ar fi concentrația de substanță activă, combinația de ingrediente, starea celui care le consumă și evident frecvența și durata de folosire.

Prin intermediul acestor produse dar și a sfaturilor de pe blog, ne dorim să vă ajutăm să aveți un stil de viață sănătos și o stare de bine.

Câteva cuvinte despre noi, echipa revivit.ro

Cine suntem?


Familia Horvat, de aici și numele sub care suntem înregistrați ca și entitate legală, Horvat C C PFA.

  • Ciprian – pasionat de fotbal, de sport în general, îmi plac ieșirile în natură, drumețiile pe munte și călătoriile, îmi place istoria, să mă uit la un film bun, dar îmi place și să gătesc (cred că mâncarea gătită acasă e mai sănătoasă). Cu mine vorbiți de obicei la telefon, eu vă pregătesc coletele cu grijă, și țin legătura atât cu furnizorii cât și cu curierii, și mă asigur că avem produse pe stoc dar și că produsele comandate ajung la timp la voi. Urmăresc fiecare colet expediat până apare ca și predat la destinatar.
  • Adriana – pasionată de cărți, de citit și scris deopotrivă, de muzică și dans, iubesc ieșirile în natură, îmi place pădurea, ador călătoriile, îmi place să fac poze, merg mult pe jos (în ultimii ani, mă înscriu în diverse concursuri care mă mențin motivată), mă uit la tenis la fetele noastre și trăiesc cu emoție fiecare meci. Eu mă ocup de paginile de Facebook și de Instagram, creez campanii de reduceri pentru voi, și mai nou, creez bannere și conținut pe blog.

Desigur, avem și câțiva colaboratori externi cu care lucrăm pe partea de promovare, găzduire magazin online și dezvoltare, trimitere newsletter.

Credem în:

  • protecția mediului – ar trebui să tratăm mediul înconjurător ca și pe propria noastră casă
  • reciclare selectivă – planeta are nevoie de ajutorul nostru. Noi reciclăm de ceva vreme în mod selectiv pentru că așa simțim că e bine și astfel putem contribui la scăderea poluării și reducerea deșeurilor.
  • educație - toată lumea, indiferent de clasa socială, etnie, culoare, gen, credință ar trebui să aibă acces la educație. Doar educația ne poate ajuta să devenim mai buni, mai conștienți și mai responsabili.
  • reducerea risipei alimentare – deși suntem inundați de oferte care de care mai atrăgătoare, nu e un motiv să cumpărăm mai mult decât consumăm, iar dacă o facem, nu mai bine donăm decât să aruncăm?
  • prevenție – prin dezvoltarea de obiceiuri și atitudini care să ne ajute să facem alegeri mai bune și mai sănătoase pentru noi dar și pentru cei din jur.

 

Așadar, bine ai venit pe revivit.ro! Suntem mai mult decât un magazin online, suntem locul în care îți poți găsi starea de bine!

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Comentarii