Poze 2 X Super Vitamina D3, 2000UI +carte cadou: „Puterea Vitaminei D“, Zenyth Pharmaceuticals

 
 
Pin It


2 X Super Vitamina D3, 2000UI +carte cadou: „Puterea Vitaminei D“, Zenyth Pharmaceuticals

Pret: 74,88 RON

Stoc minim

Costurile de livrare nu sunt incluse

 Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea sănătății sistemului osos, la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Efecte si beneficii:
 Super Vitamin D3 contribuie la:
- absorbția normală a calciului și fosforului.
- menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge.
- menținerea sănătății sistemului osos.
- funcționarea normală a sistemului muscular.
- menținerea sănătății dinților.
- Întărirea sistemului imunitar.
Produsul Super Vitamin D3 conține Vitamina D solubilizată în trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de cocos. Aceste trigliceride asigură transportul Vitaminei D3, măresc rezistența acesteia la oxidare și favorizează absorbția rapidă în sânge.

Compozitie:
- Trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de Cocotier (Cocos nucifera), capsulă: gelatină, glicerină, apă, Vitamina D3 (1.000.000 UI/g, în MCT).
- O capsulă asigură 2000 UI Vitamina D3 (colecalciferol)*. Proveniență produs: UE.
* 1.000% din VNR – valori nutriționale de referință, cf. Reg. 1169/2011.
Informații nutriționale/100 g: valoare energetică – 2821,73 KJ/665,6 kcal; grăsimi – 64,79 g, din care acizi grași saturați 64,79 g; glucide – 8,16 g, din care zaharuri 0,01 g; proteine – 16,81 g; sare – 0,17 g.

Mod de administrare:
- o capsulă pe zi, în timpul mesei, în cure de 1-3 luni, sau la recomandarea specialistului.

Contraindicatii:
- Pentru femeile însărcinate sau care alăptează, copii sub 12 ani și pentru persoanele care suferă de afecțiuni renale, hipercalcemie, hipercalciurie se va cere sfatul medicului înainte de utilizare. Se recomandă monitorizarea tensiunii și glicemiei persoanelor hipertensive sau diabetice, în vederea ajustării medicației. - A se administra la 2 ore distanță de medicamente sau alte suplimente.
- Efecte secundare și interacțiuni: Unele persoane pot manifesta dureri de oase. Această durere este un indiciu al demineralizării osoase și este temporară. -  - Nu se recomandă întreruperea administrării de vitamina D.
- Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

+40 744 926 022 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 09:00-17:00 *Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

 Produse similare