Poze Ashwagandha, 60cps, Nature's Way

 
 
Pin It


Ashwagandha, 60cps, Nature's Way

Pret: 76,26 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Efecte si beneficii:
- reducerea riscului declansarii si progresiei tulburarilor induse de stres (de ex.: imbatranirea prematura, cresterea glicemiei, a colesterolului, a tensiunii arteriale, slabirea musculaturii si a densitatii osoase) prin scaderea excesului de cortizol
-  mentinerea nivelului normal al hormonilor tiroidieni
- functionarea normala a sistemului imunitar:
- reducerea actiunii agentilor perturbatori de diferite etiologii in special la nivel digestiv si respirator: activarea functiei macrofagelor
- reducerea riscului scaderii nivelului sangvin al limfocitelor pe perioada chimioterapiei: activarea coloniilor formatoare de celule de la nivelul maduvei osoase
- functionarea normala a sistemului nervos: ajuta la reducerea durerilor de cap, pierderilor de memorie, epuizarii nervoase, tremorului, tulburarilor de somn, intensitatii durerilor si a paresteziilor (mentinerea structurii neuronilor, stimularea refacerii sinapselor, mentinerea nivelului acetilcolinei, actiunea similara dopaminei pe receptorii D2 si similar GABA in: stres, consum excesiv de alcool, leziuni cerebrale)
- reducerea stresului oxidativ:
- stimularea actiunii glutation-S-transferazei, a superoxid-dismutazei si a catalazei
- reducerea proceselor de imbatranire
- reducerea acumularii in exces a fierului si a plumbului din tesuturi.

Compozitie (Per 1 capsula):
Ashwagandha 500 mg (Ginseng indian)(Withania somnifera)(extract standardizat din radacina, garantat 4% [20mg] withanolide)

Mod de administrare:
- cate 1 capsula de 2-3 ori/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
- deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
- fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii:
- a nu se administra femeilor insarcinate. Administrarea de catre femeile care alapteaza sau persoanele diagnosticate cu diabet se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

+40 744 926 022 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 09:00-17:00 *Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

 


Detalii produs


Categorie: SUPLIMENTE ALIMENTARE

Producator: Nature's WayProduse similare