Poze Baby's Jarro-Dophilus + FOS, GOS, 71g pudra, Jarrow Formulas

 
 
Pin It


Baby's Jarro-Dophilus + FOS, GOS, 71g pudra, Jarrow Formulas

Pret: 98,36 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Efecte si beneficii:

 Bacteriile benefice sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte favorabile asupra sanatatii. Bacteriile benefice actioneaza la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului uro-genital. FOS sunt fibre solubile care sustin actiunea bacteriilor benefice. Efectul principal al acestor microorganisme benefice are loc la nivelul intestinului subtire, iar al fibrelor solubile la nivelul intestinului gros, unde stimuleaza multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium. 
 Tulpinile Bifidobacterium breve M-16V si Bifidobacterium longum BB536 sunt produse de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia iar celelalte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc. Actiunea sinergica a celor 6 tulpini cu spectre diferite de actiune si adaosul de fibre solubile asigura eficienta maxima a produsului.
- echilibrarea florei microbiene intestinale la nou-nascuti si copiii mici
- reducerea manifestarilor si recurentei dezechilibrelor digestive, urinare, pulmonare, cutanate
- refacerea florei microbiene intestinale afectata de antibiotice
- reglarea tranzitului intestinal in reactii alergice digestive, constipatie, diaree si reducerea manifestarilor acestora (colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva)
- scaderea permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin stimularea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc productia imunoglobulinei E (IgE) implicata in cresterea nivelului histaminei
- stimularea producerii enzimei lactaza (beta-galactozidaza) care creste asimilarea lactozei
- stimularea enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: invertaza, maltaza)
- modularea imunitatii specifice si nespecifice: reduc endotoxinele care declanseaza reactii imune, stimuleaza proliferarea globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT), mentin actiunea antiinfectioasa a mucoasei intestinale prin stimularea secretiei imunoglobulinei A (IgA)
Actiuni FOS, GOS (fibre):
- potentarea actiunii bacteriilor benefice, cresc nivelul de Bifidobacterium longum
- reglarea echilibrului acido-bazic
- reducerea acumularilor de toxine
- accelerarea descompunerii alimentelor ingerate, usurand asimilarea
- reducerea nivelului de endotoxine, care declanseaza reactii imune.

Compozitie (Per 1/4 lingurita (1g):
- amestec patentat de 6 tulpini de bacterii benefice
- Bifidobacterium breve M-16V(Morinaga)
- Bifidobacterium lactis BI-04
- Bifidobacterium longum BB536(Morinaga)
Lactobacillus casei R0215
- Bifidobacterium bifidum Bb-02
- Lactobacillus rhamnosus Lr-32
- GOS Complex 600 mg (galacto-oligozaharide)(fibre solubile)
- FOS - Inulina 200 mg (fructo-oligozaharide)(fibre solubile)

Mod de administrare:
- pentru bebelusii alaptati la san, se pune o cantitate mica de pudra pe san inainte de fiecare alaptare, din prima zi de viata. 
- pentru copiii pana la 4 ani cate ¼ lingurita/zi cu apa, suc natural, formula de lapte sau mancare ori conform recomandarii consultantului de specialitate
- a nu se administra simplu, fara a fi amestecat cu lichid
- a se pastra la frigider
- deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
 Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.


+40 744 926 022 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 09:00-17:00 *Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

 


Detalii produs


Categorie: VITAMINE SI SUPLIMENTE PENTRU COPII

Producator: Jarrow FormulasProduse similare