Poze Chlorella Micro-algae 410mg, 100cps, Nature'e Way

 
 
Pin It


Chlorella Micro-algae 410mg, 100cps, Nature'e Way

Pret: 52,18 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Efecte si beneficii:
Chlorella este o microalga ce se multiplica doar in conditii speciale, avand nevoie de o cantitate mare de dioxid de carbon in apa si lumina solara puternica.
Deoarece peretele celular al plantei este rezistent la actiunea enzimelor digestive, pentru eliberarea substantelor active este necesara prelucrarea algei printr-un proces complex.
- detoxifierea organismului:
  - leagarea si eliminarea din organism a metalelor grele (mercur, plumb, cadmiu, arsen), pesticide, dioxina, mucegaiuri, neurotoxine si alcool
  - alcalinizarea pH-ul sangvin.
- reducerea tulburarilor intestinale si a halitozei (respiratie urat mirositoare)
- tonifierea generala si reducerea efectelor imbatranirii (efect antiaging):
  - refacerea structurii materialului genetic ADN si ARN (alterarea materialului genetic ADN/ARN este considerata a fi unul dintre factorii majori ai imbatranirii si degenerarii celulare)
  - accelerarea repararii tesuturilor si regenerarea celulelor sanatoase (de ex.: in stari de efort fizic prelungit si in convalescenta)
  -  stimularea procesului de cicatrizare a ranilor
  - cresterea utilizarii celulare a oxigenului (sursa importanta de clorofila).

 Compozitie (Per 3 capsule):
Chlorella 1230 mg(microalga)(Chlorella vulgaris)
 Componente bioactive:Calciu , Inozitol , Proteine , Vitamina C , Vitamina E , Zinc , Fier , Aminoacizi , Lipide , Vitamina A (beta-caroten) , Pigmenti De Clorofila , Acizi Nucleici (ARN/ADN) , Hidrati De Carbon , Vitamina B (inclusiv Biotina si Acid Folic).

 Mod de administrare:
- cate 3 capsule de 3 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 

- deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
- fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

+40 744 926 022 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 09:00-17:00 *Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

 


Detalii produs


Categorie: SUPLIMENTE ALIMENTARE

Producator: Nature's WayProduse similare