Poze Gel de dus Exotic Spa (uleiuri de cocos, marula, buriti), 400ml, Elmiplant

  • Poze Gel de dus Exotic Spa (uleiuri de cocos, marula, buriti), 400ml, Elmiplant
  • Poze Gel de dus Exotic Spa (uleiuri de cocos, marula, buriti), 400ml, Elmiplant
 
 
Pin It


Gel de dus Exotic Spa (uleiuri de cocos, marula, buriti), 400ml, Elmiplant

Pret: 11,54 RON

Stoc minim

Costurile de livrare nu sunt incluse

     Noile geluri de duș elmiplant Shower Oils cu uleiuri esențiale îți lasă pielea moale și fină ca mătasea. Experiența dușului poate fi transformată într-o explozie de revitalizare și îngrijire. Noile geluri de duș elmiplant Shower Oils sunt îmbogățite cu uleiuri exotice și conțin 0% parabeni și coloranți. Ingrediente naturale, de neprețuit, uleiurile esențiale au nenumărate proprietăți benefice, care redau și păstrează frumusețea pielii timp îndelungat.
    Uleiul de cocos hidratează intens, înlătură senzația de piele uscată, calmează iritațiile, inclusiv cele apărute în urma expunerii la soare, oferă o atingere delicată și o strălucire naturală. În același timp, uleiul de marula îmbunătățește elasticitatea pielii, îi crește fermitatea și o tonifică, în timp ce uleiul de buriti reface echilibrul pielii deshidratate și prelungește durata de viață a bronzului.
Ingrediente:
-uleiuri de cocos
- marula
- buriti 

+40 744 926 022 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 09:00-17:00 *Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

 


Detalii produs


Categorie: INGRIJIRE CORP

Producator: ElmiplantProduse similare