Poze Ginkgo Biloba, 60cps, Jarrow Formulas

 
 
Pin It


Ginkgo Biloba, 60cps, Jarrow Formulas

Pret: 46,77 RON

Stoc minim

Costurile de livrare nu sunt incluse

Efecte si beneficii:
- imbunatatirea circulatiei sangvine periferice si cerebrale: cresterea rezistentei vasculare (venotonic) si elasticitatea peretilor arteriali, scaderea permeabilitatii capilarelor, reducerea agregarii plachetare (reduce factorul de agregare plachetara)
- reducerea complicatiior vasculare cauzate de cresterea glucozei din sange
- reducerea durerilor in muschii picioarelor aparute in timpul mersului
- reducerea stresului oxidativ
- imbunatatirea functiilor cerebrale: imbunatatirea metabolismului cerebral al glucozei, creste nivelul de ATP (nucleotide care stocheaza si transporta energia in celule).

Compozitie (Per 2 capsule):
- Ginkgo Biloba 120 mg (extract standardizat din frunza 50:1, garantat minim 24% ginkgoflavonoglicozide si 6% lactone terpenice).

Mod de administrare:
- cate 2 capsule/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 
- deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
- fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii:
- a nu se administra persoanelor carora urmeaza sa li se efectueze o interventie chirurgicala in mai putin de 36 de ore, diagnosticate cu tulburari de coagulare sau celor care administreaza anticoagulante decat la recomandarea unui specialist.

+40 744 926 022 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 09:00-17:00 *Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

 


Detalii produs


Categorie: SUPLIMENTE ALIMENTARE

Producator: Jarrow FormulasProduse similare