Poze Jarro-Dophilus EPS, 15cps, Jarrow Formulas

 
 
Pin It


Jarro-Dophilus EPS, 15cps, Jarrow Formulas

Pret: 46,85 RON

Stoc minim

Costurile de livrare nu sunt incluse

Efecte si beneficii:
Jarro-Dophilus EPS® ofera rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, a pH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice, datorita capsulelor entero-solubile.
Despre bacterii benefice:
Bacteriile benefice sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii. Bacteriile benefice actioneaza in cavitatea bucala, tubul digestiv, caile respiratorii si in sistemul uro-genital. 
Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte sapte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc.
Din anul 1934 Institutul Rosell, lider in domeniul cercetarii si tehnologiei de producere a bacteriilor benefice, studiaza, dezvolta, produce si comercializeaza tulpini sigure pentru uzul uman. Tulpinile Lactobacillus rhamnosus R0011, Lactobacillus casei R0256/R0215, Lactobacillus plantarum R0202/R1012, Lactobacillus acidophilus R0052, Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga), Bifidobacterium breve R0070 sunt patentate si protejate ca marca inregistrata de Institutul Pasteur din Paris. Beneficiile si siguranta administrarii celor 8 tulpini selectate au fost dovedite prin studii clinice in vitro si in vivo. Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite de actiune se asigura eficienta maxima a produselor.

Proprietati:
- reactivarea a peste 90% din bacteriile benefice intre 20 si 90 minute dupa administrare
- rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide
- rezistenta la actiunea antibioticelor
- actiune antagonista asupra agentilor patogeni:
- inhiba competitiv aceiasi nutrienti si aceiasi receptori de pe mucoasa intestinala
- ajuta la scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.)
- ajuta la producerea de peroxid de hidrogen (H2O2)(care reduce aderarea microorganismelor patogene la peretele intestinal) si substante naturale antimicrobiene - bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin etc.)
- echilibrarea si refacerea florei microbiene intestinale afectata de antibiotice si chimioterapie
- reducerea manifestarilor si recurentei tulburarilor digestive, uro-genitale, pulmonare, cutanate
- mentinerea sanatatii cavitatii bucale prin reducerea microorganismelor specifice
- reglarea tranzitului intestinal in reactii alergice digestive, constipatie, diaree si reducerea manifestarilor acestora (colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva)
- stimularea enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: invertaza, maltaza, lactaza)
- scaderea permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin stimularea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc productia imunoglobulinei E (IgE) implicata in cresterea nivelului histaminei
- mentinerea integritatii mucoasei intestinale si reducerea ulceratiilor
- reglarea actiunii citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale
- modularea imunitatii specifice si nespecifice: reduc endotoxinele care declanseaza reactii imune, stimuleaza proliferarea globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT), stimularea secretiei imunoglobulinei A (IgA)
- sinteza vitaminelor din complexul B si a vitaminei K.

Compozitie (Per 1 capsula):
- amestec patentat de 8 tulpini de bacterii benefice
- Lactobacillus rhamnosus R0011
- Pediococcus acidilactici R1001
- Bifidobacterium longum BB536(Morinaga)
- Bifidobacterium breve R0070
- Lactobacillus helveticusR0052
- Lactobacillus casei R0215
- Lactobacillus plantarum R1012
- Lactococcus lactis subsp. lactis R1058

Mod de administrare:
- cate 1 capsula de 1-4 ori/zi cu apa sau suc natural, preferabil pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 
- capsulele rezista la temperatura de 18-22°C. 
- deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.


+40 744 926 022 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 09:00-17:00 *Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

 


Detalii produs


Categorie: SUPLIMENTE ALIMENTARE

Producator: Jarrow FormulasProduse similare