Poze Jarro-Dophilus Women, 30cps, Jarrow Formulas

 
 
Pin It


Jarro-Dophilus Women, 30cps, Jarrow Formulas

Pret: 131,53 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Efecte si beneficii:
Modificarile florei genito-urinare, produse prin reducerea tulpinilor de lactobacilli, pot fi cauzate de consumul unor medicamente, anticonceptionale, diabet zaharat, variatii hormonale (menopauza, ciclu menstrual, sarcina), igiena intima excesiva sau deficitara, stres, afectiuni cu transmitere sexuala, tulburari imunitare etc.
Jarro-Dophilus® Women contine tulpini selectate de Lactobacilli Astarte, cele mai frecvente si dominante tulpini de Lactobacilli prezenti in microbiota vaginala sanatoasa: Lactobacillus crispatus LbV 88, Lactobacillus jensenii LbV 116, Lactobacillus gasseri LbV 150N, Lactobacillus rhamnosus LbV 96. 
Tulpinile de Lactobacilli Astarte sunt izolate din flora vaginala fiziologica umana, sunt protejate de brevete detinute de compania HSO Health Care GmbH – Austria, Patent European 2,509,610 and Patent S.U.A. 8,846,027 si sunt testate clinic pentru sustinerea echilibrului microflorei vaginale.
Capsulele entero-solubile, EnteroGuard® ofera rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, a pH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice, astfel lactobacilii sunt eliberati si actioneaza in intestine in procent de aproape 100%.
- reducerea dezechilibrului microbiotei genito-urinare feminine manifestat prin prurit (mancarime), arsuri, dureri si iritatii vulvo-vaginale, secretii vaginale anormale, dispareunie, disurie (usturime la urinat)
- restabilirea si mentinerea echilibrului florei genito-urinare: datorita capsulelor EnteroGuard®, lactobacilii nu sunt degradati de secretiile gastrice si biliare, trec prin ascensiune si colonizare din intestinal gros in tractul genito-urinar si restabilesc microbiota vaginala sanatoasa, ce contine 95-98% lactobacilli
-  imbunatatirea imunitatii epiteliului vaginal, cervical, vezical prin secretia de bacteriocine
-  mentinerea pH-ul vaginal acid, nefavorabil inmultirii agentilor perturbatori, prin producerea peroxidului de hidrogen (H2O2) si a acidului lactic
-  formarea unui biofilm pe suprafata mucoasei vaginale care reduce aderarea si dezvoltarea microorganismelor nefaste.

Compozitie (Per 1 capsula):
- amestec brevetat de 4 tulpini de bacterii benefice
- Lactobacillus crispatus LbV 88
- Lactobacillus rhamnosus LbV 96
- Lactobacillus gasseri LbV 150N
- Lactobacillus jensenii LbV 116

Mod de administrare:
- intretinere: cate 1 capsula/zi. 
- intensiv: cate 2 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se administra la distanta de 1-2 ore dupa administrarea de antibiotice. Produs destinat doar pentru administrare orala.
- a nu se administra intravaginal. 
- deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
- fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.


+40 744 926 022 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 09:00-17:00 *Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente alimentare

Producator: Jarrow FormulasProduse similare