Metode de plata

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in comanda.

Horvat C C PFA va emite catre cumparator o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. 

revivit.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. Plata se va face catre agentul care efectueaza livrarea.

La plata in sistem ramburs se achita o taxa suplimentara de 5 lei.

Important! Plata in sistem ramburs nu este disponibila la comenzile livrate prin agentii revivit.ro sau la livrarea prin pachetomatele Posta Panduri.

Plata online prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ai ales metoda de plata " Plata online - EuPlatesc.ro  " este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

In cazul in care doresti sa efectuezi plata prin transfer bancar (ordin de plata) bifeaza aceasta optiune, iar in momentul in care apesi butonul Trimite comanda, vei primi datele bancare necesare efectuarii transferului. Aceste informatii vor fi trimise si pe mailul cu care te-ai inscris pe site.

Produsele comandate vor fi livrate dupa ce suma de bani reprezentand contravaloarea comenzii va ajunge in contul nostru. In functie de momentul in care a fost efectuata plata si de modul de operare al unitatilor bancare, procesul de finalizare al platii poate dura pana la aproximativ 2 zile lucratoare.


Ultima actualizare: 10 august 2020