Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului revivit.ro.

Site-ul revivit.ro, denumit in continuare ‘’revivit.ro’’ este detinut si administrat de catre societatea Horvat C C PFA, denumita in continuare ‘’administrator site’’, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Romul Ladea nr. 27, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F12/1424/2017, Cod Unic de Inregistrare: 38392904.

revivit.ro si societatea care administreaza site-ul functioneaza dupa legislatia in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Utilizarea site-ului revivit.ro (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea de catre persoanele care il utilizeaza, denumite in continuare "utilizatori" sau ‘’cumparatori’’ a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a acestora, atat la momentul efectuarii primei accesari a site-ului www.revivit.ro, dar si periodic. Administratorul site-ului revivit.roisi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment acesti Termeni si Conditii precum si continutul acestui site, fara notificarea prealabila a Utilizatorilor. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre revivit.ro semnifica acceptarea deplina si neconditionata a prezentelor conditii, impreuna cu orice modificari ulterioare.

Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

­­­­­­­­­­­ Intreg continutul site-ului revivit.ro, incluzand, dar fara a se limita la: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Horvat C C PFA (sau, dupa caz, a furnizorilor sai) si nu poate fi utilizat, reprodus, modificat, copiat, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Folosirea fara acordul scris al Horvat C C PFA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Utilizatorul nu poate cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile sale cuprinse in acesti Termeni si Conditii. Utilizatorul este de asemenea de acord sa nu afecteze si interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia. 

Pentru orice probleme legate de drepturile de autor, ne puteti contacta pe email la adresa: contact@revivit.ro

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul revivit.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului revivit.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Exonerarea de raspundere

Horvat C C PFA nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului revivit.ro. Horvat C C PFA nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la revivit.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Horvat C C PFA fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Orice eventuale link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Horvat C C PFA nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acelor site-uri ori pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin acele site-uri.

Administratorul revivit.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare sau erori tehnice).

Horvat C C PFA nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Informatiile incluse pe revivit.ro au caracter informativ (pozele produselor sunt cu titlu de prezentare) si sunt puse la dispozitie cu buna-credinta, din surse pe care Horvat C C PFA le considera de incredere.

revivit.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si/sau servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori, sau care, din cauza unor erori prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse si de a anunta utilizatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

revivit.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre revivit.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a producatorilor sau disponibilitatea produselor in stocul acestora.

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii revivit.ro.

Responsabilitati privind produsele

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Referitor la suplimentele alimentare, trebuie sa mentionam ca ele nu inlocuiesc un regim alimentar variat, si nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Horvat C C PFA nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Limitarea accesului la site

Utilizatorii site-ului revivit.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu revivit.ro, nu sunt e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

Horvat C C PFA nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comentarii si comunicari. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei terte entitati fizice sau juridice.

Inregistrarea ca Utilizator

Pentru a putea cumpara de pe www.revivit.ro, aveti optiunea de a va crea un cont pe site-ul nostru. Daca vreti sa plasati o comanda fara sa va autentificati in cont, puteti folosi optiunea de comanda rapida sau optiunea de logare cu Facebook.

In utilizarea site-ului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea site-ului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Comanda

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar putand suporta consecintele acestor erori (comanda intarziata, transmisa gresit etc). Horvat C C PFA nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuate in vederea reexpedierii comenzii vor cadea in sarcina utilizatorului. Prin finalizarea comenzii, utilizatorul se declara de acord ca un reprezentant revivit.ro sa il poata contacta, pentru confirmarea personala a comenzii.

Momentul incheierii contractului cu Cumparatorul referitor la achizitionarea produselor mentionate in comanda il constituie momentul confirmarii de catre revivit.ro prin e-mail/telefonic sau prin notificare in cont a acceptarii comezii transmise de Cumparator.

revivit.ro poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate utilizatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

•  esuarea / invalidarea tranzactiei online;

•  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului utilizatorului/ a tranzactiei;

•  date incomplete sau incorecte ale utilizatorului;

•  activitatea utilizatorului poate produce daune site-ului revivit.ro /partenerilor;

•  livrari consecutiv esuate;

•  alte motive obiective

Comenzile produselor vor fi onorate in ordinea cronologica in care intra in baza de date. Toate produsele aflate pe stocul magazinului au un numar limitat de bucati. Unele din produsele afisate pe site pot sa fie disponibile in stoc in 2-3 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea acestora in stocul furnizorilor. Disponibilitatea produsului va fi vizibila in dreptul fiecarui produs afisat pe site.

Pot aparea situatii in care un produs comandat care este afisat in stoc sa devina indisponibil in cazul in care acesta a fost confirmat in comenzi anterioare, simultan (dincolo de limita stocului zilnic).

In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc si nu mai este disponibil nici in stocul furnizorilor nostri, veti fi instiintat in acest sens, iar sumele pe care le-ati achitat online vor fi rambursate in termen de 14 zile calendaristice.

In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra comenzilor deja confirmate.

Pretul

Toate preturile sunt exprimate in Lei si sunt finale. Preturile nu contin TVA, HORVAT C C PFA nefiind platitor de TVA.

Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului + costul de transport.  

Promotii

revivit.ro poate oferi periodic diferite promotii in cadrul unor campanii temporare. Detalii despre aceste promotii veti putea gasi pe site-ul nostru, la momentul campaniei respective.

Termen de valabilitate

Termenul de valabilitate este in conformitate cu datele mentionate pe etichetele produselor, cu stricta respectare a conditiilor de depozitare/manipulare.

Produsele cosmetice

In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au aplicata pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis.  

Modalitatile de adresare a reclamatiei

Clientii care beneficiaza de serviciile Horvat C C PFA pot adresa reclamatiile in limba romana prin email la adresa contact@revivit.ro sau folosind formularul de contact de pe site.

Reclamatia poate fi adresata exclusiv in forma scrisa.

Sesizarea va fi solutionata in cel mult 30 de zile de la data primirii ei. Horvat C C PFA nu poate garanta solutionarea favorabila a reclamatiei/sesizarii. In situatia in care clientul nu va considera solutia oferita de catre Horvat C C PFA drept potrivita, acesta se va putea adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (link), iar in situatia in care nici masurile dispuse astfel nu sunt satisfacatoare, instantei judecatoresti competente.    

Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.  Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara a putea pretinde plata de daune-interese. Forta majora va fi probata conform legii.

Legea aplicabila

Prin folosirea site-ului revivit.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii revivit.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.

revivit.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor utilizatorilor revivit.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor revivit.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti, etc.) vor fi pedepsite conform legii.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, cumparatorul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul online www.revivit.ro.

Despre Cookies

Acest site foloseste cookies. Navigand pe acest site, va dati acordul asupra folosirii lor. Puteti citi mai multe despre politica noastra referitoare la cookies aici.

Contact

Daca aveti sugestii si/sau nelamuriri ne puteti contacta folosind formularul de pe pagina Contacteaza-ne sau la email contact@revivit.ro.